top of page
Studio Articulate

Studio Articulate is een grafisch ontwerpstudio. Studio Articulate is oorspronkelijk opgericht als ontwerpatelier voor evenementenpromotie, maar heeft inmiddels een breed portfolio in allerhande toegepaste kunst, waaronder striptekeningen, collagekunst en meer dan tien jaar ervaring in illustraties en branding toepassingen. Of het nou om de sfeer bij een festival of het vertolken van een verhaal uit een kinderboek gaat: de focus van ieder project ligt bij expressiviteit.

Over mij

“Hoi! Ik ben Renée van Kemenade: gedreven grafisch ontwerpster en het gezicht achter Studio Articulate. Tijdens vele jaren in allerlei PR-commissies ontdekte ik mijn fascinatie voor het overtuigend vermogen van teksten en beeldende kunstvormen. Daarnaast heeft alle ervaring mij veel inzicht gegeven in het belang van een goede planning en welke deadlines cruciaal zijn in het succes van een project. Leuk en wel, uiteindelijk doe ik wat ik doe omdat ik het bovenstaande intrinsiek belangrijk vind. Ik wil er niet alleen een rol in spelen; ik wil er heel hard voor rennen.”  

Grafisch ontwerper nodig?

Grafisch vormgever nodig? Zodra je contact opneemt via het contactformulier op deze website spreken we een moment voor een intake af. Tijdens de intake maken we kennis en gaan we dieper in op de dienst die jij zoekt. Dit kan alles zijn van een logo-ontwerp tot een compleet pakket voor de promotie van een festival. Indien wenselijk kan ik ook adviseren over de planning van het project in kwestie of hier een actieve rol in nemen. Ik denk tevens graag mee over het opzetten van een effectieve strategie voor jouw project; d.w.z. dat je voor de juiste diensten kiest.

bottom of page